Striptýz ZlínOslavy, večírky, rozlučky se svobodou

Striptérky a jejich kostýmy

Když si budete objednávat striptýzové vystoupení, dostanete na výběr kromě striptérky i kostýmy, které může při vystoupení mít na sobě. Sexy rajcovní kostým k pořádnému striptýzu prostě patří. A co že je vše v pomyslné kostymérně pro striptérky k dispozici?

Fantazii se meze nekladou a lidská představivost je, co se erotickým kostýmů týká, prakticky nekonečná. Najde se zde třeba policistka. Striptérka v kostýmu policistky bude správná volba a takový striptýz Olomouc se stane skvělou vzpomínkou. Bude chtít někdo z diváků pokutu nebo rovnou zatknout? Policistka si sjedná pořádek na oslavě narozenin, rozlučce se svobodou nebo firemní párty. Dále je to nezbedná sexy školačka. Ta nechá vzpomenout na studentská léta a pořádně podráždí fantazii každého diváka, který má tento styl školních děvčat rád. Všechny striptérky ve školním oděvu jsou samozřejmě 18+. Kdo se potřebujete proletět do nebeských výšin, může zvolit kostým letušky. Ta Vás usadí a připraví na let, během kterého budete mít zatajený dech. Letuška se postará o bezpečí každého pasažéra a Vy si budete moci užívat nebeskou show se sexy letuškou. Koho neberou letušky, ten dá možná přednost dělnici, protože kdo by nechtěl na akci striptérku v kostýmu zručné sexy dělnice. Potřebujete přidělat poličku ve firemní zasedačce nebo provrtat stůl na rozlučce se svobodou? Striptérka v kostýmu dělnice je zručná a zvládne všechny typy prací. Pokud dojde při práci k nějakému drobnému zranění, je dobré mít záložní plán. Tím je striptérka v kostýmu sexy zdravotní sestřičky. Pokud se necítíte dobře, sestřička Vás hravě uzdraví. Je jedno, jestli jste jí objednali na narozeniny nebo rozlučku, vždy si poradí a všechny přítomné zaručeně vyléčí.

Komu nevyhovuje sestřička, může objednat dominu. Striptérka v kostýmu dominy bude přísná a publikum si dokáže postavit do latě. Pokud uslyšíte z dálky hasičskou sirénu, možná se k Vám blíží striptérka v kostýmu hasičky. Nemusíte se ale bát, že by uhasila zábavu na Vaší akci. Je to přesně naopak. Povoláním je sice hasička, duší a nasazením je to ale nebezpečná pyromanka, která rozjede pořádně žhavou show. A kdo to všechno uklidí? Striptérka v kostýmu pokojské. Úklid pokojské očekávejte jak na oslavě narozenin, tak na rozlučce se svobodou nebo firemní párty. Vzrušující gruntování od sexy pokojské se vždy hodí. V neklidné době je třeba vsadit na kázeň a vojenský dril. Ten přinese striptérka v kostýmu vojandy. Nebude se však schovávat v zákopu, ale předvede odvážnou show a nakonec odhodí i svůj samopal. Kdo by si chtěl užít párty s nádechem rozbouřeného oceánu, měl by si objednat striptérku v kostýmu námořnice. Nejen, že se s ní neutopíte, ale budete moci sledovat bouřlivý příliv vzrušujícího vystoupení, kterého je běžně hoden jen kapitán lodi. Pokud jste se dosud neutopili v záplavě kostýmů, děkujte bohu. Přichází striptérka jako svůdná jeptiška. Naučí Vás pokoře a svým božským vystoupením Vám dokáže, že modlit se za skvělé vystoupení má svůj smysl.

Tento výčet kostýmů by měl sloužit jen jako malá inspirace k zamyšlení, abyste pro svou párty vybrali to pravé, co se bude všem líbit. Striptérky jsou profesionálky a každá dokáže předvést svou show v různých kostýmech. Nyní je pouze otázkou, zda jste Vy připraveni na zážitek, který se do Vaší mysli zapíše na hodně dlouhou dobu.

I striptéři mají kostýmy , které si můžete objednat , nejvíce žádané jsou sexy uniformy