Striptýz ZlínOslavy, večírky, rozlučky se svobodou

Rozdíly striptýzu v Brně a Zlíně

Tento článek přináší statistický rozbor rozdílů striptýzových vystoupení v Brně a ve Zlíně. Data jsou čerpána z interních záznamů agentur Striptýz Brno a Striptýz Zlín. Obě města jsou od sebe vzdálena asi 100 kilometrů. Brno je statutární město, počtem obyvatel i rozlohou druhé největší město v České republice, největší město na Moravě a bývalé hlavní město Moravy. Je sídlem Jihomoravského kraje, v jehož centrální části tvoří samostatný okres Brno-město. Město o rozloze 230,18 km² má přibližně 379 tisíc obyvatel a v jeho metropolitní oblasti žije asi 700 tisíc obyvatel. Striptýz Zlín je zrovna tak statutární město a nachází se na východě Moravy. Leží v údolí řeky Dřevnice na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů. Je centrem Zlínského kraje a má přibližně 73 tisíc obyvatel, v jeho aglomeraci žije 130 tisíc obyvatel.

V Brně je zastoupení objednávek dámského striptýzu na úrovni 53 procent. Hned za dámským striptýzem je pánský striptýz. Ten má podíl 27 procent. Zbývajících 20 procent si mezi sebe dělí lesbi-show a vystoupení s autoerotikou. Na těchto procentech si můžeme ukázat zajímavý rozdíl obou měst. Ve Zlíně je totiž zastoupení objednávek dámského striptýzu na úrovni jen 44 procent. Následuje pánský striptýz, který má podíl 30 procent. Zbývajících 26 procent si mezi sebe dělí duo-strip show a lesbi-show.

Dalším zkoumaným bodem je místo objednávky resp. místo, kam má striptérka nebo striptér za zákazníkem dorazit. V Brně jsou výrazněji zastoupeny vinné sklípky a soukromé salónky restaurací. V konkrétních číslech to vypadá následovně: Největší podíl má soukromé obydlí - chata nebo chalupa - 37 procent. Poté je s podílem 20 procent zmíněný soukromý salónek v restauraci. Následuje vinný sklípek s 18 procenty. Zbylá procenta se dělí na další typy míst, jako jsou například městské i venkovské hospody. Nyní se podívejme na Zlín. Výrazně větší podíl než v Brně má soukromé obydlí, striptýz se odehrává v chatách nebo chalupách s podílem 55 procent. Poté je s podílem 17 procent soukromý salónek v restauraci. Zbylá procenta se dělí na další typy míst, jako jsou například kulturní městské i venkovské domy a hospody. Bodem, kde jsou obě města vyrovnána je věk striptérek a striptérů. U striptérek je průměrný věk 23 let a u striptérů 28 let.

Věříme, že vás tento rozbor v číslech a faktech zaujal a třeba vás inspiruje k objednání striptýzového vystoupení i na vaší akci.